Sportlaan 4
5683CS
BEST
tel. 0499-371770

Voor de wedstrijd was er een indrukwekkende 1-minuutstilte voor het overleden erelid Cor van Roy.

Best Vooruit heeft de laatste 3 wedstrijden verloren en wist daarin ook niet te scoren, terwijl tegenstander Halsteren de tweede Periodetitel wist binnen te halen. De eerste wedstrijd in Halsteren eindigde in een ietwat gelukkige overwinning voor de Bestenaren.

De thuisploeg begon overtuigend: binnen 4 minuten kregen van Otterdijk, Beekx en Hertogh schietkansen, maar de beste kans kreeg Halsteren: Doelman Bjarne Bakkerij wist echter knap redding te brengen.

Hierna had Halsteren het beste van het spel zonder echt gevaarlijk te worden. In de 23e minuut speelde Melvin de Leeuw zich knap vrij en scoorde via de handen van doelman Bakker de 0-1.
De thuisploeg probeerde voor het rustsignaal de gelijkmaker te produceren, maar had weinig geluk in het afwerken.

Gedurende de tweede helft was Best veelal in balbezit. Veel goede wil, goed verdedigen,  hard werken,  maar het leverde helaas weinig op. In de 66e minuut was het schrikken op het veld: topscorer Nordin Errouk moest het veld verlaten met een ernstige enkelblessure. Zonder een tegenstander in de buurt verstapte hij zich en waarschijnlijk kan hij een tijd lang niet voetballen...

Na een korte onderbreking kwamen Stan Essens en Quinten Christian in het veld voor Errouk en van Otterdijk. Best drong nog wel aan, maar er zat te weigeren gif in de aanvallen,  zodat Halsteren de overwinning redelijk eenvoudig over de streep wist te trekken.

Best Vooruit werkte hard, had misschien een puntje kunnen behalen, maar in deze periode zit het even niet mee. Hopelijk valt de blessure van Nordin Errouk mee, de roodzwarten wensen hem een spoedig herstel toe. Nordin: van harte beterschap!