Nieuw kunstgrasveld Best Vooruit

25 mei 2021 21:30


Extra kunstgrasveld kwestie van tijd

Extra kunstgrasveld kwestie van tijd!

Ondanks een wereldwijde pandemie, waardoor we het afgelopen seizoen veel minder hebben kunnen voetballen, zitten wij als vereniging niet stil.

Begin deze maand ging in samenwerking met de gemeente de schop in de grond om het wetra-(D) veld om te toveren in een heus kunstgrasveld. Gelet op de ambities, de groei van leden bij Best Vooruit een logische ingreep en is het slechts een kwestie van tijd, dat we kunnen beschikken over 4 kunstgrasvelden.

Gelet op de vereiste afmetingen van de KNVB moest hierdoor de prachtige rij met eikenbomen wijken, gaat het hek ter hoogte van de fietsenstalling een paar meter naar achteren en komt de ingeleverde ruimte met het oog op de eerdergenoemde groei er aan de straatzijde weer bij.

Momenteel vindt er een bodemsanering plaats en is het de bedoeling, dat alle werkzaamheden eind juni gereed zijn, daarna is het wachten op de officiële keuring van het nieuwe kunstveld en zijn we als vereniging klaar voor hopelijk een normaal seizoen waarop er weer volop getraind en gevoetbald kan worden.

Namens het Hoofdbestuur

Jan Pieter Been

Voorzitter

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!