Nieuws uit de bestuurskamer

23 december 2021 9:15


Nieuws uit de bestuurskamer - Editie 2

Fijne feestdagen

Nu het einde van het kalenderjaar nadert en de winterstop is begonnen willen we jullie graag in deze nieuwsbrief op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen.

Helaas moeten we even stil staan bij de huidige Corona maatregelen. Zoals bekend zijn de mogelijkheden om te voetballen beperkt. Momenteel mogen we door de huidige maatregelen in een groep buiten sporten van 5.00 tot 17.00 uur, tot 18 jaar. Boven de 18 mag dit alleen  in tweetallen op 1,5 meter.

Best Vooruit anticipeert hierop door het Rabobank kerstzaalvoetbaltoernooi niet in de sporthal maar buiten te organiseren op 27 december.  En in de week van 3 januari een trainingsschema te hanteren voor de jeugd welke loopt tot 16.30 uur. Wanneer er op 9 januari vanuit de overheid meer informatie komt zullen we hierop wederom snel reageren.

Sponsoring & Events

Vanuit Sponsoring & Events blijven we doorgaan met plannen van de diverse activiteiten. De nieuwjaarsreceptie gaat niet door maar we willen graag al onze leden en vrijwilligers een digitale  kerstgroet brengen.

Voor ons Beste doel maken we hierbij kenbaar dat het gekozen doel de stichting DagBest zal zijn. Zij zetten zich in voor kleinschalige dagbesteding voor ouderen in Best. Zie voor meer informatie op www.dagbest.nl.

De vrijwilligersavond staat gepland voor 26 maart a.s., natuurlijk o.v.v. eventuele Corona beperkingen. We zullen deze avond dan ook de jubilarissen huldigen waar we in 2021 en 2022 nog geen mogelijkheid voor hebben gehad.

Voor de trouwe bezoekers van onze internetsite is te zien dat de content is geactualiseerd en dat de commissies er weer met de juiste gegevens op staan. Daarnaast wordt de overige huidige content weer up to date gebracht. Er worden nu ook meerdere Social Media kanalen gebruikt  zoals Twitter en Facebook. De mogelijkheden voor Instagram worden bekeken.

Betreffende de sponsoring gaan er de komende weken gesprekken plaatsvinden met sponsoren met aflopende contracten. Natuurlijk zullen hier nieuwe successen direct delen.

Operationele zaken

Vanuit de kolom Operationele zaken kunnen we melden dat we in februari gaan starten met het deels dichtmaken van de terrasoverkapping aan de kopse kant. In de vorige nieuwsbrief meldden we dat er een voorstel was ingediend voor extra kleedkamers, hierbij kunnen we aangeven dat we vervolgtraject met de gemeente gaan starten. Dit alles i.c.m. verdere plannen voor verduurzaming van het park. Wat later op de planning staat, maar zeker wel onder de aandacht is, zijn eventuele airco’s in kantine en een opfrissing van de entree.

Voetbalzaken

Binnen de kolom Voetbalzaken is een onderzoek gestart naar de mogelijkheid voor een Onder 23 die naast het huidige 2e selectieteam gaat dienen als kweekvijver voor ons 1e. Dit was een bericht uit de vorige nieuwsbrief. De status is dat het onderzoek loopt en we verwachten in Q1 2022 hier een uitsluitsel over te kunnen geven.

Zoals we reeds op de site en andere kanalen hebben gedeeld zijn we blij om te kunnen melden dat het contract met onze hoofdtrainer Miguel van den Dungen met ten minste 1 jaar is verlengd. De samenwerking en sportieve prestaties zijn goed en we hopen deze snel weer te kunnen laten zien. Met de overige selectietrainers en leden van de staf zijn de gesprekken gaande of worden snel gestart. Zodat we weer een duidelijk plaatje kunnen creëren voor seizoen 2021/2022

We hebben voor al onze vrijwilligers en sponsoren een kerstgroet gemaakt en deze verdeeld. Het mooie van onze vereniging is dat we zeer veel vrijwilligers, we hopen dat we iedereen hebben kunnen bereiken met onze kerskaart om te bedanken voor het afgelopen seizoen  en om fijne dagen te wensen.

Voor al deze vrijwilligers, onze leden en familieleden, sponsoren en overige betrokkenen hebben we de digitale kerstkaart toegevoegd.

Rest mij nog om iedereen fijne feestdagen te wensen en gezond en sportief 2022.

Kees Hertogs
Voorzitter Best Vooruit.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!