Het nieuwe bestuur stelt zich voor

8 november 2021 17:45


Het nieuwe bestuur stelt zich voor

Kees Hertogs, Voorzitter

Gedurende bijna 20 jaar al actief bij Best Vooruit in diverse functies zoals Keeperstrainer, Teamtrainer, F-coördinator, Technisch Jeugdmanager, Bestuurslid Voetbalzaken en nu als Voorzitter. Mijn ambitie voor de komende jaren is om Best Vooruit verder te ontwikkelen op zowel sportief en sociaal vlak en verbetering en verdere verduurzaming en kwaliteit van de accommodatie. Dit alles gebaseerd op een stabiel financieel beleid.

Arent van de Sande, bestuurslid voetbalzaken.

Al 48 jaar weet ik niet beter dan dat ik Bestvooruit-er ben. Mijn hele jeugd en later als senior tot en met 35 jaar oud heb ik als keeper doorgebracht bij onze club. Als vrijwilliger heb ik vele functies vervuld, zowel als trainer op het veld, in commissies en bestuurlijk.In de functie Bestuurslid Voetbalzaken ga ik me inzetten voor goed beleid en uitvoering daarvan voor alle doelgroepen binnen de club. Met oog voor zowel recreatieve als prestatieve teams. Best Vooruit moet voor iedereen een club zijn waar men zich thuis voelt en kan voetballen op het eigen gewenste niveau.

Paul Ferfers, bestuurslid operationele zaken

In het dagelijkse leven werkzaam bij bouwbedrijf Van de Ven in Tilburg. 
Vanaf mijn 7 jaar loop ik al rond bij Best Vooruit. Begonnen met voetballen bij meester Stabel (de ouderen zullen dit wel herkennen) en uiteindelijk een aantal jaren mogen voetballen in het vaandelteam. Na mijn actieve periode heb ik als vrijwilliger diverse functies bekleed binnen onze mooie vereniging. Trainer van diverse standaard elftallen tot trainer/leider van mijn zoon en van mijn dochter. In het verleden heb ik al een periode eerder deel uit mogen maken van het bestuur als verantwoordelijke voor de sponsoring binnen onze vereniging. En nu verantwoordelijk voor de operationele zaken binnen onze vereniging, waarbij ik samen met een aantal vrijwilligers onze accommodatie op en top in orde probeer te houden naar de maatstaven van de huidige tijd. Uiteraard speelt duurzaamheid hier een grote rol in. Tevens is voor mij van belang dat iedereen veilig, in een ontspannen en gezellige sfeer, gebruik kan maken van de faciliteiten die Best vooruit te bieden heeft.


Barbara van ‘t Westende, evenementen en sponsoring

Ik ben al ruim 10 jaar actief binnen Best Vooruit. Begonnen als moeder langs de lijn, daarna als F-trainer, F-coördinator, jeugdvoorzitter en beleidsmedewerker van ons G-team. Vanaf dit seizoen zal ik me inzetten voor de evenementen en sponsoring. Best Vooruit is een club om trots om te zijn. Samen met onze spelers, vrijwilligers en sponsoren zorgen we voor een gezellige vereniging waar voetbal voor iedereen voorop staat.

 

Roland Meulen, penningmeester

Begonnen als trainer van de hele kleine jeugd, daarna als F- en E-trainer en nu ben ik sinds een aantal jaren mijn zoon achterna gegaan als scheidsrechter voor onder andere onze mooie club. Sinds 2 jaren ben ik penningmeester. Uiteraard doe ik dat vanwege mijn accountants- en fiscale achtergrond maar vooral ook om onze vereniging samen met andere bestuursleden de club financieel gezond te houden. Best Vooruit is een zeer gezellige club, de huiskamer voor alle voetballers, vrijwilligers, sponsoren, ouders. Eigenlijk iedereen!!!Chris Thomassen, algemeen secretaris

Ik ben op mijn 6e gestart als pupil bij Woezik in Wijchen, 1 van de huidige tegenstanders van Best Vooruit 1. Helaas maakte een knieblessure op mijn 18e een einde aan mijn carriere. In 2008 weer begonnen in de voetballerij als jeugdtrainer bij Best Vooruit. De laatste 5 jaren ben ik actief geweest als coordinator voor JO8, JO9 en JO10. In mijn nieuwe rol als secretaris ga ik mijn medebestuursleden zo goed mogelijk ondersteunen en zal ik me inzetten voor alle vrijwilligers, zodat ook zij plezier beleven aan hun werk voor de vereniging.Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!