Nieuws uit de bestuurskamer

17 november 2021 18:45


Nieuws uit de bestuurskamer

Na de ALV van oktober 2021 is het (deels nieuwe) Hoofdbestuur verder aan de slag gegaan. Het bestuur wil graag regelmatig een update geven van de zaken waar zij mee bezig zijn. Hierbij dan ook in willekeurige volgorde een overzicht van de plannen.

Sponsoring & Events
Vanuit Sponsoring & Events wordt hard gewerkt aan activiteitenplanning waarbij bekende activiteiten zoals de Nieuwjaarsreceptie, Vrijwilligersavond en veel andere evenementen, die het bestuur maar ook de Vrienden van Best Vooruit, gaan organiseren. Dit alles natuurlijk met de huidige en mogelijk toekomstige Corona maatregelen in acht nemend. Aangaande “Ons Beste Doel” zal Best Vooruit nog dit jaar de toegezegde bijdrage doen aan De Vlinder en tijdens de nieuwjaarsreceptie zal het nieuwe “Beste Doel” bekend gemaakt worden en zal er informatie gegeven worden over de activiteiten die we daaraan koppelen.

Een volgend aandachtspunt is de internet site waar we deze  graag ge-update willen hebben en deze regelmatig voorzien van nieuwe content.

Betreffende de sponsoring zijn we verheugd te melden dat Ad van Kollenburg van Industrial Auctions heeft aangegeven het hoofdsponsorschap niet met 3 jaar maar met 4 jaar te verlengen. Goed nieuws en we zijn blij met een betrokken sponsor zoals Ad. Er zijn meerdere nieuwe bordsponsoren en onze veldsponsoren hebben wederom verlengd. We zien ook een toename in kleding sponsoren, mooi om te zien dat vooral de lagere senioren uit hun eigen netwerk voor één of meerdere sponsoren zorgen.

Investeringen en onderhoud
In de planning van investeringen en onderhoud van onze accommodatie staan een aantal zaken welke op korte termijn spelen en een aantal op langere termijn.  De frietovens zijn ( met dank aan Ad van Kollenburg) vervangen en dit geldt ook voor de stoelen in de bestuurskamer. In onderzoek zijn de aanschaf van airco’s in de kantine die ook kunnen verwarmen, wat in deze tijden van stijgende gasprijzen interessant is, en het deels dicht maken van de terrasoverkapping buiten. Bij de gemeente is een aanvraag gedaan voor aan bouw van 4 extra kleedkamers en hier zijn we in afwachting van een reactie.

Voetbalzaken
Binnen Voetbalzaken is een onderzoek gestart naar de mogelijkheid voor een Onder 23 die naast het huidige 2eselectieteam gaat dienen als kweekvijver voor ons 1e.

In de nieuwe opzet van de competitie waar in 4 clusters wordt gespeeld loopt het speelschema door tot in juni. Dit levert voor ons nog wel wat vragen op aangaande de toernooien maar hier komen we later op terug. Het Rabobank kerstzaalvoetbaltoernooi is wel gepland net als het Internationaal Onder 12 toernooi welke wordt gehouden op zaterdag 28 mei 2022.

Helaas moeten we nog steeds rekening houden met de Corona perikelen en zijn een aantal van onze plannen dan natuurlijk onder voorbehoud hiervan.

We streven ernaar onze leden op deze wijze maar zeker ook met berichtgeving op de site en andere Social Media kanalen zo goed mogelijk te informeren. Schroom echter niet ons aan te spreken of ons aan te spreken wanneer er ergens vragen over zijn.

 

Met sportieve groeten,

 

Kees Hertogs
Voorzitter Best Vooruit.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!