Boshuizerkade 96 F
2321TX
LEIDEN
tel. 071-5725017

Een jaar geleden hadden de meeste spelers van Best Vooruit nog nooit van Boshuizen gehoord. Vandaag speelde Best Vooruit al voor de derde keer in een jaar tegen de Leidenaren. Na verlies en winst gaf het scorebord nu een gelijkspel aan. Tegenover een aantal blessures stond de terugkeer van spits Buiks. De kersverse vader kon na maanden van blessureleed eindelijk weer meedoen. Best Vooruit verscheen slap aan de start. Binnen tien minuten was het al 2-0. Heel simpel werd een speler vrij gezet voor keeper Storms en even later verzilverde Boshuizen ook nog een strafschop. Best Vooruit rechte de rug en al in de vijftiende minuut werd de aansluitingstreffer gemaakt. De zoveelste assist van dit seizoen van Fiolet. Buiks liet meteen zijn waarde zien en kopte de 2-1 binnen. Al binnen het half uur trok Hertogh de stand gelijk door een vrije trap prachtig binnen te werken. Best Vooruit had de wedstrijd voor de rust verder in handen maar de voorsprong kwam er niet. Na de rust een ander spelbeeld. Beide teams kwamen niet meer aan voetballen toe. Het werd werkvoetbal maar door de stand bleef het spannend. Boshuizen kopte een bal net voorlangs en Beekx en Toebes kopte voor Best Vooruit over. Na 85 minuten leek Best Vooruit toch drie punten mee te nemen. Weer Fiolet gaf de bal op maat op Engels die 2-3 binnenschoot. Verbaasde en verontwaardigde Best Vooruit gezichten toen de scheidsrechter het vlagsignaal van de knvb grensrechter overnam en de goal afkeurde. Fiolet werd buitenspel gegeven maar kreeg de bal van een tegenstander. Een flinke tegenvaller maar het spel in de tweede helft was erg pover. Dat zal beter moeten willen we voor de bovenste plek blijven gaan.