Kerkakkerstraat 139
5504GM
VELDHOVEN
tel. 040-2534837

Al in de vijfde minuut zette Pieschel van Marvilde de 1-0 op het scorebord. Daarmee zette hij zijn woorden uit het krantenartikel van het ED kracht bij namelijk winnen van Best Vooruit zodat het Oktoberfest in de kantine na de wedstrijd gevierd kon worden. Ondanks een vlagsignaal voor buitenspel liet de scheidsrechter doorspelen. De bal werd hard en hoog ingeschoten waardoor keeper Storms kansloos was.

Best Vooruit leek niet onder de indruk en nam de wedstrijd in handen door goed verzorgd voetbal. Al in de zeventiende minuut kon Buiks de 1-1 binnen tikken. Zoals dit seizoen vaste prik is kwam de voorzet van Fiolet.
Even later dwong Veld de Marvilde keeper tot een uiterste redding in de korte hoek.
In de dertigste minuut zette Buiks twee verdedigers te kijk en speelde de vrijstaande Beekx aan die beheerst de 1-2 binnenschoot.
Een terechte ruststand gezien Best Vooruit de wedstrijd aardig in handen had.

De eerste vijfentwintig van de tweede helft was tam, Best Vooruit hoefde niet zonodig en Marvilde kon geen vuist maken. In de negenenzestigste minuut schoot Pieschel net voor langs, het moment voor Marvilde om meer risico te nemen.
In de counter school Engels voor Best Vooruit op de lat. Hetzelfde gebeurde bij het Best Vooruit doel maar dit was in buitenspelpositie. Best Vooruit keeper Storms was steeds meester over de hoge ballen die hij te verwerken kreeg.
Het grootste gevaar was in de laatste minuut.
Roel van de Sande haalde een kopbal van de doellijn zodat Best Vooruit ook zijn vijfde wedstrijd in winst wist om te zetten en daarmee trotse koploper blijft.