Sportlaan 4
5683CS
BEST
tel. 0499-371770

Best Vooruit speelt de laatste wedstrijden om plek 3, 4 of 5. Maar belangrijker is om zonder schorsingen en blessures te kunnen beginnen aan de nacompetitie.
Voor Sarto, met oud Best Vooruit trainer Dennis Dekker, stond er vandaag nog veel op het spel. Sarto heeft de punten heel hard nodig om niet in de nacompetitie tegen degradatie te komen.

Best Vooruit had een prima start. Al na 8 minuten nam Tom Sprockholt een voorzet van Roel van de Sande prima aan en knalde de bal binnen, 1-0.
Na wat kleinere kansen voor Best Vooruit stond het na 24 minuten plots 1-1. Na een diepe bal kwam de spits van Sarto oog in oog met de keeper en ronde beheerst af.
Niet veel later kwam Best Vooruit weer op voorsprong. Tom kreeg achter in het 16 meter gebied de bal en schoot verrassend in de korte hoek binnen.
Best Vooruit bleef het beter voetbalende team, maar net voor rust kwam Sarto een paar keer achter elkaar in kansrijke positie. De lat werd geraakt en drie corners achter elkaar zagen er dreigend uit.
Bij de het wegwerken van de derde corner kwam Dave de Bresser op eigen helft aan de bal. Hij liet drie tegenstanders zijn hielen zien en schoot de bal daarna keurig voorbij de keeper.
Een riante voorsprong om te gaan rusten. Maar helaas, vanaf de aftrap kwam een speler van Sarto sterk het strafschopgebied in. Hij hield overzicht en gaf een teamgenoot de mogelijkheid om de 3-2 binnen te schieten.

Ook de tweede helft bleef Best Vooruit het betere team. Thomas, Tom en Dave kregen de mogelijkheid om de voorsprong te vergroten, maar ook Sarto kreeg twee behoorlijke kansen.
In de eerste minuut van de blessuretijd werd de wedstrijd beslist. Chiel van de Sande kwam aan de rechterkant opgestormd en gaf een pass die Dave de Bresser zo kon binnenlopen.

Heel blijven voor de nacompetitie blijft prioriteit 1 maar derde worden is nog steeds in beeld.