BEST VOORUIT VERLIEST ONNODIG VAN CONCURRENT TAC.'90: 0-2 - R.K.V.V. Best Vooruit

BEST VOORUIT VERLIEST ONNODIG VAN CONCURRENT TAC.'90: 0-2

Best Vooruit 1 (zon)

0 - 2

TAC'90 1 (zon)

Competitie

1e klasse B

Datum

5 maart 2023 14:30

Scheidsrechter

T. Schelsema

Accommodatie

Sportpark de Leemkuilen
Sportlaan 4
5683CS
BEST
tel. 0499-371770

Op deze zondagmiddag hadden veel leden van Best Vooruit de moeite genomen om tijdens de wedstrijden van het eerste en tweede elftal afscheid te komen nemen van Herman Merks. Herman, Nol, was met de Wensambulance naar het sportpark gebracht en genoot zichtbaar van de vele dankbetuigingen en bemoedigende woorden. Zijn kenmerkende humor was hij gelukkig nog niet verloren. Hij werd veel sterkte gewenst in zijn ongelijke strijd tegen zijn slopende ziekte.

De wedstrijd tegen TAC'90 uit Den Haag was een spannende en intense vertoning. Voor de rust waren de gasten de betere ploeg met de meeste kansen. Keeper Bakker moest een paar keer redding brengen en voor de thuisploeg waren Stijn Beekx en Tim Fiolet ook dichtbij de openingstreffer. Op slag van rust leek TAC'90 op voorsprong te komen, maar ook nu stond Bakker op zijn plaats.

Na de rust stond Kianu Verlinden wegens een blessure zijn plaats af aan Teun van Genugten, die sterk inviel. Onder aanvoering van Gerben Sozeyedio kreeg de thuisploeg een veldoverwicht. Chiel van de Sande bediende Tim Fiolet en Stijn Beekx, maar dit tweetal had vandaag het vizier niet op scherp staan.

Tien minuten later was het 0-2. TAC'90 profiteerde van twee zeldzame fouten in de Bestse verdediging via El Osrouti en Penate. Met nog10 minuten te gaan wisselde Best enkele spelers en met een beetje geluk had het zomaar op een gelijkspel uit kunnen draaien: Beekx en de ingevallen Engels, Nuy en de A-junior Rens van Kollenburg hadden geen geluk met hun pogingen om te scoren.

De toeschouwers hebben een mooie, spannende wedstrijd gezien tussen twee ploegen die allebei voor de winst gingen.
Het blijft spannend in deze competitie!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!