Publicatie internet

Publiceren op de website.
Tijdens de bijeenkomst van de commissie publiciteit (vertegenwoordigers van de website en het clubblad) zijn de regels voor het publiceren van o.a. wedstrijdverslagen, foto`s en andere zaken die Best Vooruit aangaan bekeken en bijgesteld.

Met ingang van het nieuwe seizoen (waarbij we ook de bekerwedstrijden en de oefenduels rekenen) gelden voor alle zaken die te maken hebben met publiciteit, zoals in clubverband gespeelde wedstrijden en evenementen die betrekking hebben op Best Vooruit, de volgende afspraken.

Beoordeling en corrigeren verslagen:
De internetcommissie heeft het recht verslagen niet te plaatsen. Zorg dat de inhoud van het verslag gaat om de wedstrijd en niet om bijkomende zaken zoals, kwetsende en beledigende opmerkingen aan het adres van andere clubs en hun leden/besturen. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor leden en besturen van Best Vooruit. Bovenstaande teksten worden direct verwijderd!!Eventueel wordt er voor gekozen om het gehele verslag niet te plaatsen.

Website:
Het daadwerkelijk plaatsen van de stukjes op de website gebeurt door Chris Thomassen, Ad van de Loo en John van den Biggelaar.

Kopij en foto's versturen naar één van onderstaande e-mailadressen.

E-mailadressen:
Chris Thomassen
chris.thomassen@live.nl

John van den Biggelaar: 
bestvooruit@ziggo.nl

Ad van de Loo:
atmvandeloo@onsbrabantnet.nl

Kees Scheepens blijft namens het bestuur de contactpersoon met de internetcommissie.

Kortom: Best Vooruit is een vereniging om trots op te zijn!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!