Jeugdspelers Best Vooruit bezoeken KRC Genk – STVV

6 december 2019 12:30


Als dank voor het verkopen van de meeste loten

Zoals iedereen binnen Best Vooruit zal weten wordt er elk jaar het Best Vooruit internationaal O12  toernooi georganiseerd. Om een en ander te kunnen bekostigen zijn we afhankelijk van sponsoren en wordt er ook een loterij gehouden. De opbrengst van deze loterij komt geheel ten goede aan de jeugdafdeling van Best Vooruit (de laatste jaren hebben we oa kleine doeltjes, grote goals en smartgoals ervan gekocht). De loten zijn allemaal verkocht door spelers van onze JO13.

Als dank voor het verkopen van de meeste loten hebben de trainers ( Arno Renders en Thijs Renders ) en de spelers Jayden Hulsen, Loek Beekx en Jesper Schuring een wedstrijd bezocht in de Belgische competitie.

Op zaterdag 30 november 2019 18:00 uur werden de jongens netjes thuis opgehaald om te vertrekken naar Genk om te gaan kijken naar ( de kampioen van België) KRC Genk tegen STVV. Daar aangekomen werden de mannen verrast met een heerlijk Belgisch diner, bestaande uit Belgische patat en frisdrank.

Na eerst eens gekeken te hebben wat voor mooi stadion KRC Genk heeft, besloten ze vroeg de tribune op te gaan om te kunnen kijken naar de fanatieke Belgische supporters.

Zoals je aan de foto’s kunt zien hebben onze jongens genoten van deze speciale wedstrijd. Die overigens gewonnen werd door STVV met 1-2.

Na de wedstrijd zijn de jongens weer netjes thuis afgezet en uit allerlei reacties is gebleken dat ze geweldig gevonden hebben.

 Bij deze willen we nogmaals ook de andere spelers bedanken voor de verkoop van de loten. We hopen iedereen weer te zien op het volgende internationale toernooi op donderdag 21 mei 2020.

Commissie Best Vooruit Internationaal het is O12Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!