Rabobank Techniek Dag 2020

4 juni 2020 18:15


Zaterdag 13 juni , 10.00-12.00 uur

Rabobank Techniek dag 2020

 

Net als andere jaren gaat Best Vooruit ook dit jaar wederom de Rabobank Techniek dag organiseren.

 

Een dagdeel vol met Techniekoefeningen met en tegen elkaar. Daar waar we de eerdere edities streden om prijzen en er speciale shirts werden verstrekt doen we dit jaar wat anders.

 

We willen de Techniek dag ook openstellen voor kinderen uit Best die (nog) niet bij Best Vooruit spelen maar wel eens willen ervaren wat het voetbalspel inhoudt.

Iedereen moet zich zelf inschrijven via dit aanmeldformulier.

 

De Techniek dag is voor spelers van geboortejaar 2007 tot en met geboortejaar 2012.

 

In tegenstelling tot eerdere edities hoeft er geen inschrijfgeld betaald te worden. Het wordt een laagdrempelige dag waar plezier voor de prestatie en de prijzen gaat. Spelers van de seniorenselectie zullen deze ochtend de spellen begeleiden en de spelers nog van de nodige tips voorzien.

 

De Rabobank techniek dag zal plaatsvinden op zaterdag 13 juni a.s. en duurt van 10.00 uur tot 12.00 uur. Helaas zijn er geen ouders welkom op het park en mogen de kinderen hun eigen bidon met drinken meenemen. Voor de kinderen is natuurlijk wel een drink en fruitmoment in het programma opgenomen.

 

Best Vooruit wil met deze dag een bijzondere periode afsluiten en de kinderen het voetbalplezier meegeven in de vakantie zodat we komend seizoen weer met nieuwe energie het seizoen in kunnen.

 

Organisatie Techniek dag
Best Vooruit.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!