Jeugd

Aanstelling Jean Relou als Technisch Manager

Gisteren, 5 december 14:45  Aanstelling Jean Relou als Technisch Managermeer »

168x gelezen

Sint en zijn pieten

4 december 10:00  Sint en zijn pietenmeer »

172x gelezen

KNVB legt competities amateurvoetbal komend weekend deels stil

1 december 8:15  De KNVB legt een deel van de competities in het amateurvoetbal komend weekend stil. De voetbalbond neemt pas later een definitief besluit over de gevolgen van de nieuwe coronamaatregelen.meer »

330x gelezen

Protocol kleding en materialen

27 november 11:45  Protocol kleding en materialenmeer »


Gebruik van onze voetbalvelden

27 oktober 9:00  De jeugdcommissie en het bestuur zijn door vrijwilligers en trainers aangesproken over het gebruik van de velden. meer »

449x gelezen

Kinderbingo woensdag 17 november

16 oktober 10:45  Aanvang 13.15, kantine open vanaf 12.30meer »


Brillenstand Best Vooruit - Woezik: 0-0

10 oktober 22:45  Als de uitslag doet vermoeden dat het een saaie wedstrijd was, heeft men het mis. Zeker de eerste helft liet verzorgd voetbal zien met kansen voor beide ploegen. Woezik had in de beginfase het beste van het spel, zonder tot grote kansen te komen. Best-Vooruit had echter de beste mogelijkheden : Thomas van Heukelom kopte naast en Dave de Bresser vond de sterke doelman van Woezik op zijn weg. De tweede helft was van minder niveau: de thuisploeg had wel het beste van het spel, maar toonde op beslissende momenten te weinig stootkracht. Ook invaller Robin Buiks kon het verschil niet maken. De sterk spelende Chiel van de Sande was in blessuretijd dichtbij de 1-0, maar zag zijn inzet tot corner verwerkt. Uit deze hoekschop werd door Bram Toebes gescoord, maar tot teleurstelling van de roodzwarte aanhang volgde de scheidsrechter het vlagsignaal van de vlagger van Woezik en keurde hij de treffer wegens buitenspel af. Zodoende eindigde deze leuke,sportieve wedstrijd in een doelpuntloos gelijkspel.meer »

427x gelezen

Lever uw Plus Sponsorpunten in en help uw club:

5 oktober 13:00  In de kantine van Best Vooruitmeer »

343x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!