Traditionele nieuwjaarswedstrijd Best Vooruit G-team vs Eerste Elftal weer een succes.

6 januari 2020 19:45


Zaterdag 4 januari 2020

Op zaterdag 4 juni werd de –inmiddels traditionele- nieuwjaarswedstrijd tussen het G-team en het eerste elftal van Best Vooruit gespeeld, met een daverende winst voor het G-team. Met een uitslag van 13-9 stuurde het G-team het eerste elftal de bietenbrug op. Diverse malen kwam Best Vooruit 1 op voorsprong, telkens wist het G-team de achterstand in te lopen.

Beide teams hadden er zin in, om de jaarlijkse wedstrijd tot een succes te maken. Het G-team stond onder leiding van Gerard Lijten en Harrie van Dongen, het Eerste elftal onder Ronald de Koning. De wedstrijd duurde 2 x 22 minuten, en alras bleken de teams aan elkaar gewaagd, de doelpunten vielen over en weer. Bij het rustsignaal stonden de teams in gelijke stand: 7-7. Dit beloofde een spannende tweede helft te worden, waar zeker de eerste elftalspelers lieten zien dat ze in de winterstop gewerkt hadden aan verbeterpunten, zeker nu in deze helft hoofdtrainer Dennis Dekkers zich bij zijn mannen voegde. Echter in de laatste minuten van de wedstrijd was er geen maat meer de prestaties van het G-team, zij denderde over het Eerste heen, eindresultaat 13-9.

De wedstrijd stond onder leiding van de veelbelovende jeugdscheidsrechter Milan Meulen.

Teamsamenstelllingen:

G-team: Davy van der Hoeven, Benny Speek, Nick van Eijnden, Julian Janssen, Thom Robben, Dennis Janssen, Erwin v.d. Berk, Mitchel van Daal, Tjeerd Spanjers, Dylano.

Best Vooruit 1: Kianu Verlinden, Martijn v.d. Sande, Thomas van Heukelom, Xander Scheepens, Stijn Beekx, Tim Fiolet, Teun v. Genugten, Jeroen Liebregts, Gerben Sozeyedio, Tom Sprokholt
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!