G-Teams

KNVB legt competities amateurvoetbal komend weekend deels stil

1 december 8:15  De KNVB legt een deel van de competities in het amateurvoetbal komend weekend stil. De voetbalbond neemt pas later een definitief besluit over de gevolgen van de nieuwe coronamaatregelen.meer »

330x gelezen

Brillenstand Best Vooruit - Woezik: 0-0

10 oktober 22:45  Als de uitslag doet vermoeden dat het een saaie wedstrijd was, heeft men het mis. Zeker de eerste helft liet verzorgd voetbal zien met kansen voor beide ploegen. Woezik had in de beginfase het beste van het spel, zonder tot grote kansen te komen. Best-Vooruit had echter de beste mogelijkheden : Thomas van Heukelom kopte naast en Dave de Bresser vond de sterke doelman van Woezik op zijn weg. De tweede helft was van minder niveau: de thuisploeg had wel het beste van het spel, maar toonde op beslissende momenten te weinig stootkracht. Ook invaller Robin Buiks kon het verschil niet maken. De sterk spelende Chiel van de Sande was in blessuretijd dichtbij de 1-0, maar zag zijn inzet tot corner verwerkt. Uit deze hoekschop werd door Bram Toebes gescoord, maar tot teleurstelling van de roodzwarte aanhang volgde de scheidsrechter het vlagsignaal van de vlagger van Woezik en keurde hij de treffer wegens buitenspel af. Zodoende eindigde deze leuke,sportieve wedstrijd in een doelpuntloos gelijkspel.meer »

427x gelezen

Lever uw Plus Sponsorpunten in en help uw club:

5 oktober 13:00  In de kantine van Best Vooruitmeer »

340x gelezen

Wij doen mee met Rabo ClubSupport!

5 oktober 13:00  Breng nu je stem uit op Best Vooruitmeer »

234x gelezen

Aanvang training Best Vooruit 23 augustus 2021

1 augustus 20:30  Sportpark weer openmeer »

1056x gelezen

Carnavalswedstrijd G-team Best Vooruit

25 februari 18:30  Op carnavalszaterdag is een nieuwe traditie geboren. meer »

942x gelezen

Traditionele nieuwjaarswedstrijd Best Vooruit G-team vs Eerste Elftal weer een succes.

7 januari 19:15  Op zaterdag 4 januari werd de –inmiddels traditionele- nieuwjaarswedstrijd tussen het G-team en het eerste elftal van Best Vooruit gespeeld.meer »

409x gelezen


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!