Opzoek naar een nieuwe uitdaging?

3 oktober 2017 16:00


Meld je aan en probeer het uit om als scheidsrechter het veld te betreden!

Niet meer elke week kunnen voetballen, lichamelijk te zwaar, geen tijd voor trainingen of je team niet in de steek willen laten. Vaak zijn dat redenen om te overwegen te stoppen met voetbal. Maar je mist dan ook de gezelligheid, het mooie spelletje, dat fantastiche doelpunt en/of de sociale contacten in de derde helft.

Als scheidsrechter kun je zelf bepalen hoevaak, wanneer en welk niveau je fluit. Voor iedereen is er plek in ons scheidsrechterskorps. Je kunt bij de pupillen gaan fluiten om ervoor te zorgen dat ze op jonge leeftijd met plezier leren wat het voetbal inhoud. Of juist op zondag genieten van de senioren die alle ins en outs van het spelletje beheersen. Natuurlijk ook alles wat ertussen zit is een optie.

Nog opzoek naar iets minder actiefs en is trainer/leider niet je ding. Ook scheidsrechters hebben begeleiding nodig, om zo van competente mensen feedback te krijgen over het doen en laten van de scheidsrechter.

Nog niet overtuigd of twijfel je nog? Neem dan gerust contact op met ons, dan zullen we samen zoeken naar een passende uitdaging. Een keer proeven als scheidsrechter kan natuurlijk ook!

Tot snel op het veld,
De scheidsrechter commissie
scheidsrechtercommissie@bestvooruit.nl
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!