Assurantiekantoor Frank de Haas Internationaal JO12-toernooi.

22 mei 2018 11:45


Heeft u 9 juni al in uw agenda vrijgehouden? Over ruim een maand is het weer zo ver! De 12e editie van het Assurantiekantoor Frank de Haas Internationaal JO12-toernooi! De komende maand gaan we u weer alle teams voorstellen en op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes!

KRC Genk is ook dit jaar weer van de partij. Zij openen 9 juni het toernooi met een wedstrijd tegen Best Vooruit. Kan Best Vooruit in de eerste wedstrijd al voor een stunt zorgen? 
Onlangs speelde KRC Genk tegen Feijenoord. Hier kun je ze in actie zien: https://www.youtube.com/watch?v=zZY8TriZse8Best Vooruit mag dit jaar ook de strijd aangaan met Schalke 04. In de U12 Nachwuchscup staan ze op dit moment op een mooie 2e plaats. Een aanprekende tegenstander dus, die al jarenlang op dit toernooi aanwezig is. Wilt u meer weten, neem dan hier even een kijkje: https://schalke04.de/knappenschmie…/…/grundlagenbereich/u12/

AZ won de laatste 3 edities van dit mooie toernooi. Gaan ze er dit jaar weer met de beker vandoor? Dat ze een goed team hebben is zeker want ze wonnen onlangs nog de IZMIR Cup. Een heel groot internationaal toernooi waar maar liefst 56 teams aan deelnamen! Bekijk hier de beelden van de finale en geniet terwijl u luistert naar de enthousiaste commentator!
https://www.youtube.com/watch…

Vitesse komt uit in poule 2, samen met STVV, 1 FC Köln en Ajax. 24 april jl. speelde Vitesse O12 nog tegen Ajax in het kader van de Twin Games. Kijk hier voor beelden van deze wedstrijd:
https://www.youtube.com/watch?v=UJaHHBm96f4
We zijn blij dat we ook dit jaar weer Ajax O12 op ons toernooi mogen verwelkomen. Ongetwijfeld spelen er in dit team weer een aantal talenten waar we in de toekomst nog van zullen horen .
Van één van deze talenten kunt u op YouTube een prachtig filmpje bekijken. Zijn naam is: Precious Ugwu. 
https://www.youtube.com/watch?v=lnSBMTCDsyQVoor het eerst op ons toernooi aawezig: STVV uit België. STVV staat voor Sint-Truiden VoetbalVereniging, ook wel "de Kanaries" genoemd. Eén keer raden waar die naam vandaan komt! We heten ze van harte welkom op ons toernooi!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!