Assurantiekantoor Frank de Haas Internationaal JO12-toernooi (2)

4 juni 2018 14:15


Heeft u 9 juni al in uw agenda vrijgehouden? Over een week is het weer zo ver! De 12e editie van het Assurantiekantoor Frank de Haas Internationaal JO12-toernooi! Hierbij de laatste nieuwtjes!

Het laatste team van poule 2: "1. FC Köln". Zij staan op de 1e plaats in de Regionalliga met 41 punten en een doelsaldo van 82:34. Een team om rekening mee te houden op zaterdag 9 juni! 
https://fc.de/de/fc-info/mannschaften/nachwuchs/u12/In poule 3 speelt Willem II tegen Club Brugge, Bayer 04 Leverkusen en FC Twente. In 2010 wist Willem II, toen nog in samenwerking met RKC voor de laatste keer het toernooi te winnen. Kunnen ze dit jaar verrassen? 
Voor mooie fotoreportages van gespeelde competitiewedtrijden, kun je hier een kijkje nemen:
https://nickvhees.wixsite.com/wiivoetbalac…/willem-ii-va-o12

Het vaandelteam van Club Brugge werd onlangs kampioen van België. Gaat het de U12 van deze gerenommeerde Belgische club ook lukken er zaterdag 9 juni met de eerste prijs van door te gaan? Goed voorbeeld doet volgen, dus wie weet?
Bayer 04 Leverkusen is ook in Nederland een bekende naam bij voetballiefhebbers. In 2007 waren zij de winnaar van het eerste Internationaal JO12 toernooi dat Best Vooruit i.s.m. PSV organiseerde. Dat ze ook in de zaal hun mannetje staan kun je zien in dit YouTube-filmpje: 
https://www.youtube.com/watch?v=Fr0JD8qxR9Y

FC Twente O12 is de laatste ploeg uit poule 3. Dit seizoen maakte FC Twente O12 een fantastische trip naar Zuid-Korea om daar mee te doen aan een internationaal toernooi.Dit jaar is ook ADO Den Haag aanwezig en speelt in poule 4 tegen Royal Antwerp FC, Borussia Mönchengladbach en PSV. 
Kan dit team net zo verrassen als het vaandelteam dit jaar in de eredivisie deed?
Nog een week en dan is het zo ver! Om ervoor te zorgen dat u op tijd bent voor de opening, de wedstrijden van uw favoriete team, de finale en de prijsuitreiking is hier het wedstrijdprogramma!Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!