Eerste scheidsrechter uit de Meiden afdeling: Bregje van Dooren

14 januari 2020 9:30


Bregje van Dooren

Bregje van Dooren is sinds kort als pupillen scheidsrechter toegetreden tot het jeugd scheidrechterkorps van onze club. Aan het begin van dit seizoen was Bregje enthousiast spelbegeleider van het JO10-1 team van haar broertje Rens.
Dit deed ze met zoveel plezier dat wij haar gevraagd hadden of ze het misschien leuk zou vinden om JO/MO11 wedstrijd zou willen begeleiden. Ondanks dat ze het wel heel spannend vond zei ze ja en zo geschiedde. Een paar weken later stond Bregje als scheidsrechter haar eerste wedstrijd te fluiten.
Bregje wilde alles weten over het fluiten van een wedstrijd. Waar kun je beter alles van het vak scheidsrechter leren als bij de cursus pupillen scheidsrechter. Enthousiast als ze is heeft ze twee vrijdag avonden deze cursus gevolgd met een toets op het eind die ze met vlag en wimpel afgerond heeft. Vanaf nu mag Bregje zich officieel pupillen scheidsrechter noemen.

Proficiat en veel plezier!

 

Lijkt het je ook leuk om als spelbegeleider langs het veld te staan of zou eens willen uitproberen of pupillen scheidsrechter iets voor jou is neem dan contact met ons op door een mailtje te sturen naar scheidsrechtercommissie@bestvooruit.nl.  

De Scheidsrechtercommissie van Best Vooruit

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!