Best Vooruit - Erp : 3-1

29 november 2021 18:30

Staat vandaag in het teken van aanhaken bovenste gedeelte klassement 1C of even net niet. Tegenstander Erp heeft minder verliespunten als Best Vooruit. Al met al genoeg uitdaging om de drie punten in huis te houden.

Zoals het het nu voor staat zal dit de laatste wedstrijd voor de vervroegde winterstop worden gezien de Corona ontwikkelingen. Reden om goed af te sluiten met een mooie drie punter.

De eerste 10 minuten waren zeker voor Best Vooruit. Best Vooruit creëert drie goede mogelijkheden om tot scoren te komen. Helaas, het vizier van oa Robin Buiks, Gerben Sozeyedio stonden niet op scherp genoeg. De eerste helft blijft aantrekkelijk om als toeschouwer (?) naar te kijken.In de 20ste minuut krijgt Erp een dot van een kans maar de bal gaat huizenhoog over tot opluchting van de vele niet aanwezige toeschouwers. Best Vooruit speler Roel van de Sande weet met een prima indraaiende corners veel gevaar te stichten. Erp stond erbij en keek erna.

Het goede spel van Best Vooruit wordt in de 35 ste minuut beloond, Robin Buiks wordt vanaf middenveld met een splijt pass aangespeeld en met een subtiele beweging wordt de 1-0 een feit.

Dit is dan ook de verdiende ruststand.

Na de thee eenzelfde spelbeeld. Best Vooruit blijft de touwtjes in handen houden. De touwtjes worden nog strakker als door een fout van de doelman de 2-0 wordt gescoord door Dave de Bresser. Niet veel later is het Stijn Beekx die met een bekeken schot vanaf de 16 de 3-0 op het scorebord laat aantekenen.

Door deze riante voorsprong is het Erp wat meer gaat aandringen. Hierdoor is het toch wat billeknijpen bij Best Vooruit. Mede door falen aanvallers Erp en goed keeperswerk van Bjarne Bakker blijft de voorsprong riant. Gerben Sozeyedio kopt nog een bal uit de bovenhoek van Best Vooruit en voorkomt hiermee een tegentreffer. In de 81 ste minuut wordt toch het net gevonden door Erp 3-1.

Hierna herpakt Best Vooruit zich en sleept drie belangrijke punten binnen. Mannen proficiat met deze overtuigende overwinning.