Kleding en materialen - R.K.V.V. Best Vooruit

Kleding en materialen

Protocol kleding en materialen

1. Materiaal

De coördinatoren zorgt aan het begin van het seizoen dat de lockers gevuld zijn met:

  • Ballen per leeftijdsgroep

  • Hesjes gericht op die leeftijdsgroep

  • Pionnen

  • Ballentassen

  • Bidonkrathouders ( indien nodig).
    Bidons worden gezien de hygiëne niet meer verstrekt.


Lekke ballen worden afgeven bij de terreinmeester. Vragen over materialen kunnen gesteld worden aan de afdelingscoördinatoren.

2. Kleding

Voor de teamtrainers zijn en worden er jassen en polo’s verstrekt vanuit de Vrienden van Best Vooruit. Deze worden gedragen, in ieder geval, tijdens de wedstrijddagen. Dit zodat de trainers en leiders goed herkenbaar zijn als BV kader.

Aangaande de sponsorde kleding voor de spelers tekenen de spelers zelf een formulier waar zij aangeven akkoord te gaan met de verstrekte kleding en de tarieven die erbij horen bij verlies van de kleding. Kapotte kleding wordt in alle redelijkheid vervangen.

Voor alle overige teams geldt dat zij in ieder geval een wedstrijdshirt van de club in bruikleen krijgen. Deze worden in ieder geval in de jeugd centraal door het team gewassen. De tarieven voor kwijt geraakt kleding staan op het formulier en voor een shirt geldt
een tarief van € 40,-- / stuk.

Vragen over de kleding kunnen gesteld worden op kledingbestvooruit@gmail.com of telefonisch of via de app aan Marian Hertogs: 06-40786817.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!