Voetbal - R.K.V.V. Best Vooruit

Voetbal

Trainingen op veld C niet mogelijk

Vandaag, 29 november 14:15  Vanwege de regen is het trainen op veld C niet mogelijk Er is een alternatief trainingsschema beschikbaarmeer »

919x gelezen

Zaalvoetbal kerstvakantie

Gisteren, 28 november 9:30  In de kerstvakantie gaan we weer zaalvoetballen! Meestal eindigen we het jaar met een zaalvoetbaltoernooi. In 2024 gaan we ermee beginnen!meer »


Historische overwinning Best Vooruit in 4de Divisie 5-0

26 november 18:30  Best Vooruit kan bij winst op Unitas30 met veel vertrouwen de toekomst in de 4de Divisie tegemoet zien. Niet dat er geen punten meer behaald hoeft worden maar meer de rust die je als vaandel team dan creëert om af en toe eens een misstap te maken. Vandaag is de tegenstander uit Etten-Leur zeker een niet te onderschatten tegenstander gezien de ruime ervaring in deze klasse. De huidige stand op de ranglijst (9) zegt niets over de tegenstander alleen dat Unitas30 uit de gevarenzone wil blijven. meer »


Pupil van de Week : Loet van Doremalen

21 november 16:30  Zondag 26 november : Best Vooruit 1 - Unitas'30 1meer »

226x gelezen

WF : BOSKANT EN BEST VOORUIT IN EVENWICHT 6-6

21 november 9:15  Afgelopen vrijdagavond de 17e november hebben de Old Stars van Boskant en BV weer de degens gekruist ............. Omdat de SAE het hoofdveld nodig had, moesten de oudjes helemaal naar veld E ! Dat was meteen onze warming-up. D'n Boskant werd netjes gebracht door een trekker met huifkar, helaas was men vergeten de terugreis te boeken! meer »

309x gelezen

Winst Best Vooruit tegen angstgegner Nemelaer

20 november 8:30  Vandaag stond voor Best Vooruit een uitwedstrijd tegen Nemelaer op het programma. Twee ploegen die elkaar de laatste jaren zijn tegengekomen in de eerste klasse en elkaar nu een podium hoger tegenkomen. Voor Best Vooruit een traditioneel moeilijke wedstrijd, de laatste vier seizoenen verloor Best Vooruit in Nemelaer. meer »


Vacature Bestuurslid Voetbalzaken

14 november 19:30  Vacature Bestuurslid Voetbalzakenmeer »


Walking Footballers spelen vrijdag om 19.30 uur tegen Boskant!

14 november 19:15  Iedere vrijdagmorgen komt er een groep 60-plussers bij elkaar om op het hoofdveld gezellig een partijtje te rekken, strekken en voetbal te spelen. Afgelopen vrijdag waren er maar liefst 23(!) spelers. Omdat Ties Brans uit Boskant komt, hebben we in april gespeeld in Boskant tegen de Walking Footballers daar en we hebben het daar ontzettend gezellig gehad en zijn zeer gastvrij ontvangen. Natuurlijk kunnen we niet achterblijven: vrijdag as. om 19.30 uur spelen we 2 partijtjes tegen elkaar onder leiding van twee geroutineerde scheidsrechters, de winnaar is niet zo belangrijk, maar de derde helft wél. Er gaan geruchten rond dat de hoofdsponsor van de Boskant voor speciaal vervoer zal zorgen.... Natuurlijk zijn supporters welkom om te genieten van ouderwetse technische trucjes en mooie combinaties van de oude mannen en niet te vergeten Elsje, die vroeger in het damesteam furore maakte! Graag tot vrijdag!

248x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!