Voetbal

Hekkensluiter Heeze zorgt voor daverende verrassing tegen koploper Best Vooruit

Gisteren, 3 december 11:45  Hekkensluiter Heeze heeft donderdagavond uitgerekend tegen lijstaanvoerder Best Vooruit de eerste competitiezege behaald in de eerste klasse B. Het werd maar liefst 4-1 voor de ploeg die na acht wedstrijden pas één punt had vergaard.meer »


Nieuwe uitnodigingen voor toernooien

Gisteren, 3 december 11:30  Zin in een toernooi? Op de nieuws pagina Toernooien en Evenementen vind je alle uitnodigingen.meer »


Best Vooruit start met eigen voetbalschool

Gisteren, 3 december 11:00  BEST - Voetbalvereniging Best Vooruit in Best is begonnen met een eigen voetbalschool. ,,Opgezet in samenwerking met de KNVB en bedoeld om jongens en meisjes een extra trainingsmoment te geven”, aldus Jean Relou, Technisch Manager Best Vooruit.meer »


Gezocht: Coördinator voor de Mini’s voor het nieuwe seizoen

26 november 10:45  Voor onze jeugdcommissie zijn we voor het nieuwe seizoen 2023/2024 op zoek naar een coördinator voor de Mini’s. Tijd 2 – 4 uur per week. Heeft u interesse stuur dan een mail naar secretaris@bestvooruit.nlmeer »


Aanmelden Kerst/zaalvoetbal toernooi

24 november 13:00  In de kerstvakantie houden we ons jaarlijkse kerst/zaalvoetbal toernooi. Bij deze nodigen wij jullie uit om deel te nemen aan het toernooi. Graag willen we van jouw team weten hoeveel en welke spelers er meedoen aan het toernooi. Graag ontvangen we voor uiterlijk 2 december een lijst met namen via e-mail aan Quintenchristiaans@gmail.com.meer »

160x gelezen

Best Vooruit periode kampioen na remise tegen Eindhoven av : 2-2

20 november 18:15  Best Vooruit vs Eindhoven av : 2-2 meer »


Voetbalschool gaat morgen niet door

19 november 20:30  I.v.m. met de vorst gaat de voetbalschool niet door morgen / zondag 20 november

247x gelezen

Interne voetbalschool i.s.m. de KNVB

15 november 19:45  Voetbalvereniging Best Vooruit is begonnen met een interne voetbalschool. Deze is opgezet in samenwerking met de KNVB. ,,Het is de bedoeling om jongens en meisjes van 7 tot en met 10 jaar een extra voetbalmoment te geven om zich verder te ontwikkelen”, aldus RKVV Best Vooruitmeer »

167x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!