Wedstrijd Sc.'t Zand - Best Vooruit gestaakt

Best Vooruit 1

1e klasse C

28 oktober 2018 14:30

Onbekend

Wedstrijd SC ’t Zand- Best Vooruit gestaakt wegens een blessure van scheidsrechter René de Loos

Met een 3-3 stand moest de wedstrijd Sc. ’t Zand – Best Vooruit helaas gestaakt worden. Scheidsrechter René de Loos moest geblesseerd opgeven. De wedstrijd werd gestaakt in de 60ste min., zodat er nog 30 minuten gespeeld moeten worden. Tot dat moment was de wedstrijd qua scoren in evenwicht. Best Vooruit nam al snel een voorsprong. In de 4de min. was het Robin Buiks, die met een schuiver in de linkerhoek doelman Wouter Kogels (Sc. ’t Zand) kansloos liet. Maar binnen de kortste keren werd de stand op 2-1 gebracht door Sc. ‘t Zand. Jordy van de Meer en Abdul Salam Bangura lieten keeper Bjarne Bakker (Best Vooruit) kansloos. In de 29ste min werd het door wederom Jordy van de Meer zelfs 3-1. Best Vooruit deed in de 37ste min. iets terug en Teun van Genugten liet uit een corner van Elmo Hertogs de 3-2 aantekenen. Met deze stand werd de rust bereikt.

De thee viel blijkbaar goed bij Best Vooruit, want al snel -in de 50ste min.- werd de gelijkmaker binnen getikt door Robin Buiks, die een voorzet van Tim Fiolet op waarde wist te schatten. Kort daarop kreeg Marco de Liefde (Sc. ’t Zand) terecht de rode kaart van scheidsrechter René de Loos. Zijn inkomen met twee benen werd met rood bestraft. Vervolgens raakte scheidsrechter René de Loos in de 60ste min. geblesseerd en, ondanks pogingen van de verzorgers om de scheidsrechter op te lappen, werd de wedstrijd gestaakt. Best Vooruit zal op een nog nader te bepalen tijdstip terug moeten naar Sportpak Bijstervelden in Tilburg om de laatste 30 minuten uit te spelen tegen de 10 man van Sc. ’t Zand.