5683CS
BEST
tel. 0499-371770

Best Vooruit trekt aan het langste eind: 1-0 winst.

Na de verdiende nederlaag van afgelopen donderdag tegen Heeze vond trainer van den Dungen het nodig om wat wijzigingen in zijn formatie door te voeren.

De thuisploeg begon vol overtuiging: Tim Fiolet strandde op doelman Korebrits, Jordy Veld raakte de paal en Roel van de Sande zag zijn poging van de lijn gehaald worden door een Kruislandse verdediger. Daarna werd .Sc Kruisland de bovenliggende partij. Met technisch goed voetbal zetten de gasten de thuisploeg onder druk, maar steeds zorgde uitblinker Bjarne Bakker ervoor dat de tegenstander niet scoorde.
Best mocht dan ook niet mopperen dat er met een 0-0- stand de kleedkamers opgezocht mochten worden.

De tweede helft begon met een kans voor de thuisploeg, maar Gerben Sozeyedio kreeg de bal niet goed onder controle. Een minuut later kon Bram Toebes nog net op de lijn redding brengen. Daarna was Best Vooruit de betere ploeg. De scheidsrechter zag in een overtreding tegen Sozeyedio geen strafschop en een paar minuten later gaf invaller Stijn Beekx aan Tim Fiolet een goede pass, Tim zag zijn schot echter over het doel gaan en een minuut later ranselde doelman Korebrits zijn harde schot uit het doel.

Beide teams gingen daarna voor de volle winst, kregen kansen , maar Tim Fiolet was de enige die na een slim passje de 1-0 op het scorebord wist te brengen.
Kruisland deed er de laatste 10 minuten nog alles aan om minimaal de gelijkmaker te scoren, maar de Bestse verdediging gaf geen krimp en hield na deze gelijk opgaande en enerverende wedstrijd de drie punten in Best.

Drie belangrijke punten tegen een sterke tegenstander in een competitie waar veel ploegen aan elkaar gewaagd zijn.