Min. Goselinglaan 1 A
5103BH
DONGEN
tel. 0162-316622

Al in de derde minuut had Best Vooruit op voorsprong moeten komen maar Thomas van Heuckelom schoot de bal van dichtbij naast het doel.

Beide teams hielden elkaar daarna goed in evenwicht met een licht voordeel voor Best Vooruit.

In de 24e minuut kreeg Best weer een grote kans maar Bram Toebes en Gijs Otterdijk kregen de bal in een klutssituatie niet over de doellijn.

Een paar minuten later keerde de kansen. Bram Toebes verloor de bal op eigen helft en maakte daarna een lichte overtreding, maar op de doorgebroken speler. Rood voor de aanvoerder en werk aan de winkel voor de coach. Deze haalde spits Otterdijk naar de positie van Toebes.

Nog geen tien minuten later stond ook Dongen met tien man. Mart van Bree protesteerde tegen zijn gele kaart en deed dit te heftig waardoor hij meteen zijn tweede kaart incasseerde.

Een interessante eerste helft die het kijken meer dan waard was.

De tweede helft zou er heel anders uit zien. Best Vooruit, heel behoorlijk in de eerste helft, speelde na de pauze de minste helft van het seizoen.

Thomas van Heuckelom schoot van dichtbij nog tegen de keeper maar daarna ging Dongen steeds meer de aanval zoeken. Binnen het kwartier kwam er vanaf links een voorzet op de vrijstaande Robert Mutzers die de bal kon intikken, 1-0.

Ongen bleef de betere ploeg en na 72 minuten schoot Sel Basmeijer de 2-0 tegen de touwen, een kopie van de eerste goal.

Best Vooruit rechte nog even de rug. Uit een corner bleef de bal voor de goal hangen, invaller Dave Bresser wist deze handig binnen te schieten, 2-1.

Verder kwam Best niet. Integendeel. Drie minuten werd een voorzet van rechts binnen gekopt. Het tweede doelpunt van Mutzers en de 3-1.

Dongen had in de blessuretijd nog twee keer kans op meer, de eerste werd via de lat over gekopt en bij de tweede keerde Bjarne met behulp van de paal de Dongen inzet.

Met 15 punten en een vierde plek staat Best Vooruit nog steeds boven verwachting, maar toch moeten even de neuzen weer dezelfde richting in. Best Vooruit kan prima voetballen maar we hebben elkaar allemaal hard nodig.