6101LJ
ECHT
tel. 0475-486065

Voor Best Vooruit was het een vreemd tijdstip om uit tegen EVV te voetballen, op zaterdagavond om 19.00u.

Nadat Best Vooruit de verrassing van de eerste seizoenshelft was zit het nu in een moeizame periode en heeft het de laatste vier wedstrijden verloren. Best reisde vol goede moed af om het tij te keren maar kwam van een koude kermis terug. Vanaf minuut een was Best niet in staat om er een wedstrijd van te maken. EVV speelde sterk en snel en Best Vooruit kreeg geen enkel moment grip op de tegenstander. In het eerste kwartier kreeg EVV al vier goede mogelijkheden en het was aan keeper Bakker te danken dat de 1-0 pas in minuut veertien viel. EVV spits Eind kreeg uit een corner plots de bal voor zijn voeten en schoot hard binnen.

Al in minuut 21 had deze eind zijn hattrick te pakken. Tot twee keer toe liepen de buitenspelers van EVV door de verdediging van Best heen alsof ze er niet stonden. En twee keer legden ze vanaf de achterlijn terug op Eind die koelbloedig de 2-0 en 3-0 aantekende.

Best Vooruit had op dat moment bijna nog geen balbezit gehad. EVV schakelde iets terug maar bleef druk zetten als Best in balbezit was. EVV creëerde zelf genoeg kansen maar werd ook nog eens geholpen door snel balverlies en ongecontroleerde passing van Best.

Best Vooruit mocht niet klagen dat het met 3-0 de rust in ging.

De tweede helft kon Best er iets meer een wedstrijd van maken maar het klassenverschil bleef groot.

EVV kreeg nog volop kansen. In minuut 57 stonden twee spelers vrij voor Bakker en mocht Vierhout scoren. In minuut 71 gaf Bakker een strafschop weg die El Alji mooi binnen schoot met een stift.

En in minuut 85 zette Zandboer de 6-0 eindstand op het bord.

De tweede helft zorgde Best ook nog voor gevaar maar de Bresser er Fiolet vonden de keeper op hun pad en van Heuckelom schoot in kansrijke positie over.

Best Vooruit weet dat het boven zijn stand leefde in de top drie maar heeft bewezen het niveau aan te kunnen. Rechtstreeks handhaven blijft het doel, maar het ‘’linker rijtje’’ zou mooi zijn. Kom op mannen, rug rechten en als team strijden!