BEST VOORUIT PERIODE KAMPIOEN NA REMISE TEGEN EINDHOVEN AV : 2-2

Best Vooruit 1 (zon)

2 - 2

FC Eindhoven AV 1 (zon)

Competitie

1e klasse B

Datum

20 november 2022 14:30

Scheidsrechter

L. Hendrix

Accommodatie

Sportpark de Leemkuilen
Sportlaan 4
5683CS
BEST
tel. 0499-371770

Verslag Eindhovens Dagblad

Best Vooruit vs Eindhoven av : 2-2 Vandaag staan twee ploegen tegenover elkaar die gelijkwaardig zijn en waarbij de gast ploeg uit Eindhoven iets in het voordeel is gezien de uitslagen de afgelopen jaren. Gelukkig gaat het om vandaag. Beide teams hebben de de vorige wedstrijd punten laten liggen. Met voor Best Vooruit de periode titel in zicht zal het tot op het bot gemotiveerd zijn. Eindhoven av zal de uitschakeling door Best Vooruit in de na competitie nog vers in het geheugen liggen. Kortom spektakel op sportpark de Leemkuilen! We gaan er voor zitten.... Best Vooruit start voortvarend met een zeer afwachtend en misschien wel de kat uit de boom kijkend Eindhoven av. Wedstrijd was amper 2 minuten oud of Best Vooruit opent de score1-0. Jordy Veld geeft een prima voorzet aan de rechterkant van het veld en Tim Fiolet scoort prima met een heerlijke strak schot.

694-3.jpeg

Lekkere binnenkomer dus. Eindhoven av keek erna en stond erbij. Best Vooruit blijft de bal goed rondspelen en Eindhoven vond dat wel goed. In de 10de minuut pastt Roel van Sande een mooie bal naar Tim Fiolet die op zijn beurt de bal aan de inkomende Tom Sprokholt geeft die met een droge knal de 2-0 laat aantekenen. Ook Eindoven av krijgt nog een open kans op de aansluitingstreffer maar gelukkig voor Best Vooruit gaat de bal ruim naast het doel van Bjarne Bakker. Best vooruit is niet onder de indruk en pakt het goede combinatiespel weer op. In de 33 ste minuut is het Tim Fiolet die buiten bereik van doelman van Eindhoven av op de paal schiet.

694-2.jpeg

Hierna gaat het spel wat op en neer en beide doelmannen kunnen hun talenten laten zien. Het noodlot slaat in de 40ste minuut toe voor Best Vooruit. Uit het niets scoort Eindoven av de 2-1. Een diepe bal van uit de achterhoede brengt de defensie van Best Vooruit aan het twijfelen en wordt de tegen treffer een feit. Na de pauze volgt er een heel ander spelbeeld. Niet Best Vooruit maakt de dienst uit maar de bezoekers uit Eindhoven. De defensie van Best Vooruit wordt daardoor behoorlijk op de proef gesteld met aan het hoofd doelwachter Bjarne Bakker. Het is dan ook Eindhoven av dat in de 62 ste minuut de gelijkmaker laat aantekenen. Een voorzet vanaf de linkerflank wordt door Azmani Adbelauoli van dicht bij en onhoudbaar voor de Bestse doelman stevig in geschoten 2-2. Door de uitslagen op de andere velden is dit punt genoeg voor Best Vooruit om de eerste periode te pakken en weer mee te doen voor promotie naar de vierde divisie. Maar laten we met beide benen op de grond blijven en dit punt over de streep trekken. Eindhoven creëert wel veel balbezit maar tot echte scoringskansen komt het niet. Best Vooruit weet vanuit de omschakeling toch wat kansjes te creëren maar het vizier en wat pech zorgen ervoor dat de 2-2 op het scorebord blijft staan. Best Vooruit heeft op goed voetbal (eerste helft) en karakter (tweede helft) een puike prestatie geleverd. Best Vooruit gefeliciteerd met de eerste periode! Opstelling Best Vooruit: Bjarne Bakker, Bram Toebes, Elmo Hertogh, Thomas van Heukelom (Lars Nijkamp) Jordy Veld (Dave de Bresser),Roel van de Sande, Stijn Beekx, Teun van Genugten, Gerben Sozeyedio, Tim Fiolet, Tom Sprokholt.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!