Sportlaan 4
5683CS
BEST
tel. 0499-371770

Eerder dit seizoen kon je deze wedstrijd als een heuse topper beschouwen, inmiddels is het een wedstrijd tussen 2 middenmoters. Een positie waar Best Vooruit vrede mij kan hebben, de verwachtingen bij de tegenstander zullen aan het begin van het seizoen wat hoger zijn geweest.
De thuisploeg heeft nog wel wat punten nodig om onbezorgd het seizoen uit te spelen.

Best Vooruit nam vrij snel het initiatief in de wedstrijd. Letterlijk gedragen door de wind wisten zijn in de 1e helft voor al het gevaar te zorgen.
Een mooie combinatie na een goede bal van Bjorn over de verdediging van de gasten, Gijs die de bal goed aflegt op Stijn, maar het schot werd geblokt. Steeds was dit het recept van de thuisploeg, een bal over de verdediging, waardoor de snelheid van Stijn en Dave benut kon worden.
Stijn was veruit de gevaarlijkste man, maar kwam steeds net een teentje te kort of er stond een verdediger in de weg.

Een paar minuten voor de rust kwam dan toch de verdiende 1 = 0 op het scorebord. Kianu stoomde op, gaf een mooie steekpass op Chiel, die trof de lat maar in de rebound schoot Dave alsnog raak.

In de 2e helft was de wind inmiddels de vriend geworden van de bezoekers en Best Vooruit had niet het vermogen op haar spel aan te passen. Net na de rust was het al raak voor de bezoekers. Een vrij onschuldige voorzet viel tussen Bjarne en Bram in, voor de voeten van de aanvaller van Udi en uit het niets stond het 1 – 1.

Vanaf dit moment waren het vooral de gasten die gevaarlijker waren, zonder heel grote kansen uit te kunnen spelen, maar de thuisploeg had aanvallend nog maar heel weinig te bieden. Het gemis van een aantal vaste krachten deed zich voelen. In de allerlaatste minuut had Bjarne nog een zeer knappe redding in huis en zo bleef de gelijke stand op het bord. Matige wedstrijd en een terechte uitslag.