Home - R.K.V.V. Best Vooruit

Home

Zaterdag 3 juni bij Best Vooruit: “De Haas Advies Internationaal O-12 “

31 mei 20:30  PSV, Borussia Mönchengladbach en Royal Antwerp behoren onder andere tot de deelnemende Betaald Voetbalteams.meer »

595x gelezen

Gezocht: Hoofdtrainer G-team Best Vooruit

30 mei 19:30  Vanaf volgend seizoen zijn wij op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor ons G-team. We zoeken jou!Heb je affiniteit met de doelgroep en met voetbal dat ben jij de geschikte persoon. De trainingen zijn op woensdagavond van 19.30-20.30 uur. Je krijgt een gepaste vrijwilligers vergoeding en de mogelijkheid tot het volgens van een cursus via de KNVB. Lijkt het jou leuk om onze G-spelers het plezier van voetballen bij te brengen? Lees dan bijgevoegde informatie en neem contact op. Tot snel. https://www.bestvooruit.nl/636/informatie/meer »

331x gelezen

VOAB – Best Vooruit: 0-1

30 mei 9:00  Veel publiek stond langs de lijn in het zonnetje bij VOAB – Best Vooruit. VOAB had nog punten nodig om degradatiewedstrijden te ontlopen, wilden ze niet afhankelijk zijn van concurrenten. Best Vooruit kon rustig spelers sparen voor de nacompetitie.meer »


Met de bus naar Silvolde

30 mei 8:00  Op zondag 4 juni speelt Best Vooruit in de nacompetitie uit tegen Silvolde. Supporters kunnen zich inschrijven om met de bus richting Silvolde te gaan. De kosten bedragen 10 euro.meer »


Best Vooruit - SC 't Zand: 1-2

21 mei 17:45  De laatste thuiswedstrijd van Best Vooruit van dit seizoen. Tegenstander ‘t Zand is uitgespeeld voor de prijzen. Een mooie overwinning zou voor onze rood-zwart brigade een mooi begin kunnen zijn voor de na competitie voor een plaats in de 4de Divisie. Dan kan er historie geschreven worden. Maar goed, toch maar eerst de wedstrijd tegen ‘t Zand.meer »


Indeling nieuwe seizoen

17 mei 16:00  Beste spelers, ouders, trainers en leiders. Het einde van het seizoen komt dichterbij. Dat betekent dat er weer gekeken gaat worden naar volgend seizoen. De technische commissie is bezig met het indelen van de prestatie teams. Daarna gaan de coördinatoren van de jeugdcommissie in overleg met huidige trainers en leiders aan de slag met de indeling van de recreatieve teams. De uiteindelijke indeling zal begin juli via de website worden gecommuniceerd. We vragen u in deze periode om het proces rustig af te wachten.

639x gelezen

Best Vooruit – Sarto : 4-2

14 mei 17:45  Best Vooruit speelt de laatste wedstrijden om plek 3, 4 of 5. Maar belangrijker is om zonder schorsingen en blessures te kunnen beginnen aan de nacompetitie. Voor Sarto, met oud Best Vooruit trainer Dennis Dekker, stond er vandaag nog veel op het spel. Sarto heeft de punten heel hard nodig om niet in de nacompetitie tegen degradatie te komen.meer »


Meidenvoetbalclinic

13 mei 20:00  Meld snel jezelf, je dochter of je nichtje aan voor de voetbalclinic bij VV Nijnsel én ga op de foto met Sari van Veenendaal en met de officiële FIFA Women's World Cup. Dit allemaal staat te gebeuren op 18 mei, Sportlaan 1 in Nijnsel.meer »

198x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!